DAISEIKAI 10 WOOD

Живейте спокойно с комфорта на природата: Представяме ви Daiseikai™10

Design Award 2024
R32
Eurovent

ЕФЕКТИВНОСТ

SEER до 10.70 | SCOP до 6.50

ЕНЕРГИЕН КЛАС

А+++ при охлаждане / А+++ в отопление

BTU/h

10, 13 & 18.000

Wi Fi

Вграден

ЕФЕКТИВНОСТ

SEER до 10.70 | SCOP до 6.50

ЕНЕРГИЕН КЛАС

А+++ при охлаждане / А+++ в отопление

BTU/h

10, 13 & 18.000

Wi Fi

Вграден

  • Направете устойчив избор| Изберете класически или дървени дизайни, изработени от рециклирани материали
  • Висока ефективност |Спестявайте енергия с SEER до 10,7 и SCOP до 5,3 и енергиен клас A+++/A+++
  • Безупречна надеждност | Насладете се на прохладни лета и топли зими, независимо от метеорологичните условия, тъй като климатикът работи безпроблемно в широк температурен диапазон на околната среда от -20°C до +46°C
  • Дишайте здравословен въздух | Насладете се на чист въздух благодарение на ултрафиния филтър, който улавя вредни замърсители, плазмения йонизатор който неутрализира миризмите, и специалното покритие на топлообменника на вътрешното тяло, което гарантира чистота за дълготрайна работа
  • Изпитайте тишината | Насладете се на абсолютна тишина със само 19 dB(A) на вътрешното тяло (ниска скорост) и до 40 dB(A) на външното тяло в безшумен режим
  • Интелигентни функции за подобрен комфорт | Настройвайте, следете консумацията на енергия и управлявайте климатика си дистанционно чрез приложението Toshiba Home AC Control. Освен това можете да се насладите на пълно управление, без да ставате от мястото си с прости гласови команди (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Персонализиран въздушен поток, без усилие | Създайте си собствена зона на комфорт с интелигентно сензорно управление и технологията HADA Care
  • Motion Tracking | Никога повече не губете енергия за охлаждане на празни стаи.
  • Вграден WiFi
ВИСОК ЕНЕРГИЕН КЛАС

ВИСОК ЕНЕРГИЕН КЛАС

Daiseikai 10 притежава най-високият енергиен клас A +++ за охлаждане и отопление. Това води до много ниска консумация на енергия при всякакви работни условия.

Plasma Ionizer

Plasma Ionizer

Плазменият йонизатор за пречистване на въздуха е в състояние да неутрализира частици с размер 0,001 μm и е 10 пъти по-бърза от стандартните филтри. Тази система за пречистване на въздух съдържа голямо количество сребърни йони (Ag+), които имат силно антибактериално и дезодориращо действие. Тя използва двустепенна филтрираща система, която включва както отрицателен, така и положителен електрически заряд. Резултатът е абсорбиране на прах, полени и спори на мухъл, създавайки свежа, здравословна среда, без дим и миризма на храна или каквито и да било лоши миризми. Тази функция може да бъде включена или изключена по всяко време чрез натискане на бутона PURE на дистанционното управление

DIGITAL DC TWIN ROTARY INVERTER

DIGITAL DC TWIN ROTARY INVERTER

Инверторният Digital DC Twin Rotary компресор осигурява по-стабилна скорост на въртене и намалява нежеланите вибрации. Резултатите от него са уникални:
Повишена ефективност: Компресорът има особено висока ефективност при ниски скорости на въртене и продължителна работа при постоянни условия.
Икономия на енергия: Благодарение на антисиметричното въртене на двата цилиндъра, компресорът предлага големи икономии на енергия съчетани с голяма мощност и надеждна работа.
Висока надеждност и ниско ниво на шум: Стабилна работа с минимални загуби от триене. Идеалното решение за чувствителни към шум приложения. Шумът на външното тяло по време на работа е почти незабележим, като в същото време осигурява двойно по-дълъг живот на компресора.

ТОПЛООБМЕННИК СЪС СПЕЦИАЛНО ПОКРИТИЕ

ТОПЛООБМЕННИК СЪС СПЕЦИАЛНО ПОКРИТИЕ

Изпитайте дълготрайна ефективност. Специалното покритие на ламелите на топлообменника предотвратява натрупването на прах и мръсотия, осигурявайки оптимална ефективност и качество на въздуха.

SMART SENSING

SMART SENSING

Представете си система, която регулира въздушния поток въз основа на вашите предпочитания. Със Smart Sensing, Daiseikai™10 използва усъвършенствани сензори, за да създаде персонализирана комфортна зона.

MOTION TRACKING

MOTION TRACKING

Никога повече не губете енергия за охлаждане на празни стаи. Motion Tracking отчита присъствието и автоматично регулира охлаждането или отоплението. Когато стаята е празна за 20 минути или незаета от 4 часа, функцията за присъствие се активира, спестявайки енергия. Ако бъде открита висока активност, режимът Hi-Power Cooling автоматично се активира за бързо охлаждане.

FIREPLACE MODE

FIREPLACE MODE

Уникалният режим Fireplace на Toshiba осигурява оптимална дифузия на топлината от вашата камина или други източници на топлина, като поддържа вентилатора на вътрешното тяло да духа непрекъснато с ниска скорост, дори когато компресорът е изключен

ECO MODE

ECO MODE

Ниска консумация на енергия във всички режими на работа.

HI-POWER

HI-POWER

Допълнителен въздушен поток за бързо достигане на желаната настройка на температурат

КОМФОРТЕН СЪН

КОМФОРТЕН СЪН

Активирайте функцията “Comfort Sleep”, осигуряваща плавен топлинен комфорт през цялата нощ.

ФУНКЦИЯ ЗА САМОПОЧИСТВАНЕ

ФУНКЦИЯ ЗА САМОПОЧИСТВАНЕ

Функцията за самопочистване на вътрешното тяло при изключване на уреда автоматично стартира режима на самопочистване като клапата остава леко отворена.. Вентилаторът на вътрешното тяло работи непрекъснато.

СЕДМИЧНИЯТ ТАЙМЕР

СЕДМИЧНИЯТ ТАЙМЕР

Седмичният таймер позволява да зададете времена за включване и изключване или програмни настройки на всеки 24 часа. До 4 различни настройки/дни и 7 различни програми на седмица.

8°C РЕЖИМ НА ОТОПЛЕНИЕ

8°C РЕЖИМ НА ОТОПЛЕНИЕ

Когато няма да обитавате помещението за дълъг период от време през ваканционния сезон, използвайте бутон “8°C” за автоматична защита срещу замръзване.

РАЗМРАЗЯВАНЕ ПРИ ПОИСКВАНЕ

РАЗМРАЗЯВАНЕ ПРИ ПОИСКВАНЕ

При изключително ниски външни температури можете ръчно да размразите външното тяло по всяко време

АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ

АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ

Климатикът автоматично ще се рестартира с предишните настройки след прекъсване на захранването.

АВТОМАТИЧНА ДИАГНОСТИКА

АВТОМАТИЧНА ДИАГНОСТИКА

Климатикът ще извърши цялостна проверка и ще покаже възможни неизправности.

ВГРАДЕН WIFI

ВГРАДЕН WIFI

Можете да управлявате DAISEIKAI от всякъде по всяко време използвайки вашата домашна WI-FI мрежа за несравним комфорт и енергийна ефективност.

ПРИЛОЖЕНИЕ TOSHIBA HOME AC CONTROL

ПРИЛОЖЕНИЕ TOSHIBA HOME AC CONTROL

С новото приложение Toshiba Home AC Control имате пълен контрол върху нивото на комфорт, което желаете. От своя таблет или телефон до 5 потребители имат възможност да контролират работата на до 10 климатика. Също така имате възможност да групирате климатиците по групи, така че бързо да променяте настройките на избраните зони. Научете повече тук

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Климатиците Toshiba се предлагат с 5 година гаранция за фабрични дефекти.

Външно тяло
RAS-10S4AVPG-E
RAS-13S4AVPG-E
RAS-18S4AVPG-E
Вътрешно тяло
RAS-B10S4KVDG-E
RAS-B13S4KVDG-E
RAS-B18S4KVDG-E
Охладителна мощност
0,60 - 3,50 kW
0,90 - 4,20 kW
0,90 - 6,00 kW
SEER
10,70 / A+++
9,70 / A+++
8,60 / A+++
Отоплителна мощност
0,65 - 5,80 kW
0,70 - 6,30 kW
0,80 - 7,20 kW
SCOP (умерен климат)
6,20 / A+++
6,20 / A+++
6,50 / A+++
Работен диапазон охлаждане
-15 ~ 46 °C
-15 ~ 46 °C
-15 ~ 46 °C
Работен диапазон отопление
-20 ~ 24 °C
-20 ~ 24 °C
-20 ~ 24 °C
Звуково ниво
40/19 dB(A)
41/20 dB(A)
44/22 dB(A)
Хладилен агент
R32
R32
R32
Размери на вътрешното тяло (mm)
293×940×257
293×940×257
293×940×257
Commercial Brochure ( Size: 258.99 KB)
Owners Manual ( Size: 6.46 MB)
Installation Manual ( Size: 12.38 MB)

Информационен бюлетин

Научете повече за

Skip to content